duminică, 3 iulie 2016

Smile for coffee

Începe să îmi placă ideea de tags (etichete), atât de populară la americani. Uite ce drăgălășenie micuță am creat. Perfectă pentru un mic gest de bunătate. Asta ar merge perfect lângă o cana de cafea to go pe care să o dăruiești unui coleg de munca  .
Etichetele nu merg de obicei cu plic separat.... dar cine putea rezista să nu creeze un mini-plic? So cute!

Din păcate nu am încă o matriță pentru o etichetă de dimensiunea asta.... Așa că m-am jucat cu trimmerul meu până am reușit să găsesc proporțiile potrivite, dar mai ales unghiurile la care să tai pentru a obține un tag simetric. Vroiam foarte mult să folosesc în sfârșit ștampila de fundal cu textură de lemn, așa că am aplicat-o cu o cerneală maro de la Lawn Fawn (walnut) pe o hârtie kraft și apoi am colorat/distressed marginile cu aceași cerneală pentru un degrade. 
Cana de cafea este tot dintr-un set de la Lawn Fawn, am folosit aceași nuanță de maro să fie în concordanță. Apoi am colorat fooooarte discret cu verde cana, să se potrivească cu panglica pe care am folosit-o, dar mai ales cu hârtia decorativă din care am făcut plicul. Aceasta este de la Dovecraft, din setul Back to Basics IV. Pentru a crea plicul am folosit muuuult iubita placă 1-2-3 Punch Board de la We R Memory keepers. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu