sâmbătă, 17 octombrie 2015

Birthday...halat

Întrerupem seria de ursuleți pentru un moment special: O felicitare personalizată. Pentru una dintre cele mai energice asistente, la mulți ani Ioana!
Am mai făcut două astfel de felicitări, respectiv în formă de halat, și având în vedere că lucrez în domeniul medical... de data asta mi-am făcut și un șablon. Să nu mai stau de fiecare dată să mă cândesc cât de largi să îi fac mânecile și toate cele. Iese destul de micuță pentru că pornesc de la o felicitare standard de 10x15cmm din care croiesc cu foarfeca forma de halat. 
Pentru a îl decora cât de cât l-am umplut de floricele din setul Sweet de la cArt-Us, pe care le-am ștampilat folosind cerneala incoloră pentru embosare VersaMark. Am aplicat un pic din acest tuș și pe margini pentru a le întuneca și a oferi un pic de dimensiune halatului. Am construit apoi un buzunar din același carton pe care l-am aplicat cu ajutorul unui pătrățel de spumă adezivă. Pentru pix am tăiat o bandă minusculă de hârtie alba de-a lungul ei, cam un sfert din distanță și l-am agățat de marginea buzunarului. Apoi am desenat cu pixul meu iubit Signo o bordură de cusături mici albe.
Pentru mesaj am folosit ștampila happy birthday din setul Beep Boop Birthday de la Lawn Fawn pe care am tăiat-o în două doar pentru cuvântul birthday. Și din setul Hello Baby am folosit stampila sweet girl pe care din nou am ciopârțit-o în două. Le-am aplicat pe o bandă îngusta de hârtie albă pe care am aplicat-o orizontal ca și cum halatul vine echipat cu panglică de sărbătorită(sau cum le-o zice). 
Hope you like it.
eraclis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu